Blitzortung.org
 Aktuális térkép 
 ÁttekintÅ‘ térkép 
 Hírek 
 Részvétel 
 Szolgáltatások 
 Állomáslista 
 Fórum 
 Kapcsolat 
Nyelvek:
Flag
de
fr
pl
hu
nl
es
es
ru
twitter facebook google youtube
 Régió / Térkép
  Európa
  Óceánia
  Észak-Amerika
  Ázsia
  Dél-Amerika
  Afrika
  Skandinávia
  Egyesült Királyság
  Dél-Nyugat Európa
  Dél-Kelet Európa
  Kelet-Európa
  Közép-Európa
show strikes Strikes
show detectors Detectors
play sound Sound
Lisbon: 02:42Berlin: 03:42Athens: 04:42Moscow: 06:42
A world-wide, real-time, community based lightning detection and lightning location network with live lightning maps. © 2003-2014 www.Blitzortung.org
Blitzortung.org által támogatott:
Technik, Medien, Telekommunikation