Blitzortung.org
 Live overzicht 
 Overzicht 
 Nieuws 
 Doe mee 
 Diensten 
 Deelnemers 
 Forum 
 Contact 
Talen:
Flag
de
fr
pl
hu
nl
es
es
ru
twitter facebook google youtube
 Regio / Map
  Europa
  Oceanië
  Noord-Amerika
  Azië
  Zuid-Amerika
  Scandinavië
  Verenigd Koninkrijk
  Zuid-Europa
  Zuid-Oost Europa
  Oost-Europa
  Centraal Europa
show strikes Strikes
show detectors Detectors
play sound Sound
Lisbon: 03:57Berlin: 04:57Athens: 05:57Moscow: 06:57
A world-wide, real-time, community based lightning detection and lightning location network with live lightning maps. © 2003-2014 www.Blitzortung.org
Blitzortung.org wordt o.a mogelijk gemaakt door:
Technik, Medien, Telekommunikation