Blitzortung.org
 Aktualne mapy 
 Przegląd 
 Aktualności 
 O projekcie 
 Dla uczestników 
 Lista stacji 
 Forum 
 Kontakt 
Język:
uk
de
fr
pl
hu
nl
es
es
ru
twitter facebook google youtube
 Region / Mapy
  Europa
  Oceania
  Ameryka Północna
  Azja
  Ameryka Południowa
  Skandynawia
  Wielka Brytania
  EUR Płd-Zach
  EUR Płd-Wsch
  EUR Wschodnia
  EUR Środkowa
 Background Map
 Live Data
Strikes
Detectors
Sound
Lisbon: 03:18Berlin: 04:18Athens: 05:18Moscow: 06:18
A world-wide, real-time, community based lightning detection and lightning location network with live lightning maps. © 2003-2014 www.Blitzortung.org
Blitzortung.org jest wspierane przez:
Technik, Medien, Telekommunikation